Balıkesir 1 Şubesi

İŞYERİ TEMSİLCİLERİ TEŞKİLAT EĞİTİMİ TOPLANTISI NEDENİYLE SUSURLUKTAYDIK

İŞYERİ TEMSİLCİLERİ TEŞKİLAT EĞİTİMİ TOPLANTISI NEDENİYLE SUSURLUKTAYDIK

Balıkesir Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube olarak 7 Mart 2019 Perşembe günü, sendikamız ilçe sekreteri Talip Baygül başkanımızın okulu Susurluk 5 Eylül İlkokulu nu ziyaret ettik.Öğretmenlerimizin taleplerini dinleyip hoş sohbetlerine ortak olduk.Sendikamızın kazanımları ve faaliyetlerini aktardık.Okul idaresi ve öğretmenlerimize göstermiş oldukları teveccüh için teşekkür ederiz.

Balıkesir Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube olarak, ikinci durağımız sendikamız ilçe mali işler başkanı Mehmet Karahan ın okulu Susurluk Mesleki ve Teknik Eğitim Lisesiydi.
Öğretmenlerimiz ile eğitim sorunlarımız üzerine güzel bir istişare oldu.Okul idaresine ve öğretmenlerimize göstermiş oldukları teveccüh için teşekkür ederiz.

Balıkesir Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube olarak üçüncü durağımız, Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüydü. Tüm personelimizin sorunlarını dinleyip Hasbihal ettik.Ilce Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Güngör e ,Şube Müdürümüz Bekir Pak a ve tüm Mem personeline göstermiş olduğu teveccüh için teşekkür ederiz.

İşyeri temsilcilerimizin eğitimlerinin ikinci durağı
#EğitimBirSen benim sevdam
#EğitimBirSen benim davam diyen Susurluk teşkilatımızdı.Bu güzel organizasyon için Susurluk Yönetimimize ve tüm uçbeylerimize teşekkür ediyoruz. Hepinizden Allah razı olsun.Bizde bu teşkilatlar oldukça her zorluğun üstesinden geliriz evelallah.