Balıkesir 1 Şubesi

6. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ HAYIRLI OLSUN

6. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ HAYIRLI OLSUN

  Eğitim-Bir-Sen Balıkesir 1 Nolu Şubesinin 6. Olağan Genel Kurulumuz Balıkesir Yeni Öğretmenevinde kongre delegeleri ve üyelerin katılımı ile yapıldı. Genel Kurulda Ercan Kurter ve Ramazan Konakbay başkan adayı olarak listeleri ile yarıştı. Eski başkanımız Mehmet Çabuk'un aday olmaması üzerine yapılan 6. olağan genel kurulda, seçimi Ercan Kurter başkanlığındaki liste kazanarak, göreve atandı. Seçimler sonrası başkanlığa seçilen Ercan Kurter yaptığı konuşmada  şu ifadeleri kullandı. " Eğitim-Bir-Sen Balıkesir 1 Nolu Şubesinin 6. Olağan Genel Kurulunu çok şükür; kardeşlik, dayanışma ve işbirliği içinde tamamladık. Kaybedeni olmayan seçimimizi teşkilatımızın güçlenerek çıkması konusunda azami gayet gösterdik. Yönetim ekibimi ve sendika zorunlu organlarına seçilen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bayrağı bizlere devreden eskimez Başkanımız Mehmet Çabuk' a refakati ve emekleri için çok teşekkür ediyorum. "Niyet hayr akıbet hayr" diyerek yola beraber çıktığımız yol arkadaşlarıma ve gönül dostlarıma, yetkiyi bize ekibimize tevdi eden kıymetli delegelerimize, iki listeli seçimin dostça geçmesine katkı sunan Ramazan Konakbay ve ekibine,  kongremizi şereflendiren tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu çıkılan kutlu yolun hepimiz için hayırlı ve mübarek olmasın Rabbimizden niyaz ediyorum" dedi.

Seçim sonucunda;Şube Başkanlığına Ercan KURTER, Şube Sekreterliğine İsmail Altınsoy, Teskilatlanmadan sorumlu Şube  Başkan Yardımcılığına Cüneyd Akçura, Malî İşler  Şube Başkan Yardımcılığına Akın Ertekin, Basın ve Iletişim  Şube Başkan Yardımcılığına Hakan Karaburçak,Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden sorumlu Şube Başkan Yardımcılığına Fatih Sağay, Egitim ve Sosyal işler Şube Başkan Yardımcılığına Cevat Sarp  seçildi.

  Eğitim Bir Sen Balıkesir 1 Nolu şubesinin 6. Olağan Genel Kurulunun da Divan Başkanlığını Genel Başkan yardımcısı Muammer Karaman, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ve Belgin Gökçe Uygur, Kurucu Başkan Zeki ÇabuYapıştırk, Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu  Şube Başkanı Ramazan Acar,Eğitim-Bir-Sen  Çanakkale Şube Başkanı Resul Can, Memur Sen Konfederasyona bağlı Şube Başkanları Nihat Erzi, Mehmet Alabaş, ve İsmail Kınaş, Karesi Belediye Başkan yardımcısı Şaban Akkol, Altıeylül Belediye Başkan yardımcıları. Feyyaz Çiftçi ve Fikrettin Kocaman ile sendika üyeleri ile siyasi parti temsilcileri katıldı.